Blogg

Nyttevekster i Eidskog

Dagstur i grønn og frodig forsommer. Nå er plantene på sitt beste. Bli med på dagen 9. juni. Vi plukker,smaker og lager litt mat av noe av det vi finner. Lager også et bord med noen av vekstene som er pensum, for å ta nytteveksteksamen. Klarer du disse?

Våren 2024, nytt år og nye muligheter

Friluftsliv med gratis mat i skog og mark har blitt veldig populært.

Julen 2023

Noen ord ved årets slutt.

Høsten 2023

Et fantastisk soppår. Bli med oss ut i skogen. Neste arrangement er på søndag 3 september. Vi er på Liermoen Kongsvinger. Ta deg en tur i skogen på lørdag eller søndag. Plukker du sopp på lørdag, la den stå luftig og kjølig om natta. Ta med soppen og få den kontrollert av oss. Kjempefine muligheter til tur på egenhånd på Liermoen. Vi skal også lage en sopputstilling. Her kan du lære det flere gode matsopper.

Våren 2023

Snøen ligg kald og hvit, men om et par måneder er den nok det meste borte. Ser fram mot et fint og innholdsrikt år. Håper på stor oppslutning på våre turer og arrangement. Programmet er satt opp men det kan komme til litt mer, underveis. Sesongen bestemmer litt. Følg med.

Våren 2022

Tørt og kjøig i innlandet, men litt titter da fram. Ta deg en tur ut og se hva du finner.

Våren 2022

18.02.2022 Bøker

Bokhandlerne har nå salg. Her får du kjøpt bøker om Nyttevekster og Sopp, til redusert pris.

våren nærmer seg

fortsatt mye snø og is, men våren nærmer seg. I mai har vi vår første nytteveksttur. Det blir spennende. Vi skal på nytt område i år. Håper mange har lyst til å lære. Vi har ikke planer om ordinært kurs i år, men vi skal ha turer. På turene vil du lære mye. Bli med både liten og stor med og uten forkunnskap.

årsmøtet

Da har vi gjennomført årsmøtet på nett for første gang. Det gikk greit. Alle i styret som var på valg, tok gjenvalg. Program for 2021 er litt usikkert, men vi har satt opp noen datoer. Sted, frammøtested og klokkeslett kommer vi tilbaketil når tiden nærmer seg. Våren er mest usikker men vi håper at høsten blir bra. Følg med på facebook og vår nettside framover.

Soppens dag på Liermoen

En nydelig dag. Det var kremler som var i skuddet. Det ble funnet masse kremler.

Smittevernråd

Soppkontroll

skogstur 16. januar i Eidskog.

Traktkantareller